EjendomsWatch

Victor opkøber egne aktier forud for afnotering

Dermed rykker hovedaktionærens plan om at overtage hele ejendomsselskabet nærmere.

Foto: Colourbox

Victor International A/S oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at ejendomsselskabet i perioden 15. til 22. marts 2016 har erhvervet 21.918 stk. aktier à 50 kr. til kurs 160. Selskabet ejer herefter 91.364 stk. egne aktier til en værdi af 4.568 mio. kr., svarende til 13 pct. af aktierne.

Hovedaktionæren, HMJ Group, oplyser, at man nu besidder mere end 90 pct. af de udestående aktier i selskabet. HMJ Group har tidligere i år meldt ud, at man har til hensigt at tvangsindløse de resterende aktier med henblik på en afnotering af selskabet efter udløbet af aktietilbagekøbstilbuddet.

Victors hovedaktionær varsler mulig tvangsindløsning

Victor fortsætter mod udgangsdøren på fondsbørsen

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier