EjendomsWatch

Knockoutet ejendomsinvestor: Jeg er ikke bitter trods konkurs

Den fallerede rigmand, ejendomsinvestor og eksbokser Hans-Henrik Palm oplevede i 2008 at tabe 200 mio. kr. på en weekend. I dag er han i gang igen via et selskab ejet af datteren Louise Dahl Palm, skriver Børsen

Foto: Polfoto/Nikolaj Svennevig

Trods en konkurs og en gæld til kreditorerne på omkring 300 mio. kr. nægter den tidligere rigmand og ejendomsinvestor Hans-Henrik Palm at slå sig ud. Det gælder om at se fremad, siger han i et interview med Børsen Pleasure torsdag.

"Havde man holdt hestene og tingene i gang, havde vi kunnet redde tingene over nogle år. Men det kan vi ikke bruge til noget. Det er vigtigt for mig, at det ikke fremstår, som om jeg er bitter, ærgerlig eller noget i den retning, for det er jeg ikke, når jeg mærker efter i mit eget liv," siger han til Børsen.

Schweizerfranc kostede dyrt

På papiret var han ellers god for flere hundrede millioner kroner, men nedturen fik for alvor fart, da han i 2008 oplevede at tabe 200 mio. kr. på en weekend.

"Som min revisor siger: Fra om fredagen og til Lehman Brothers krakkede om mandagen, der mistede jeg 200 mio. kr. Da schweizerfrancen skrider, skrider fundamentet under hele biksen. Hvorfor tog jeg så store lån i den valuta? Når du stort set har ramt alle numre i ti år, så er der bare lige en mere, du skal over. Og det blev så schweizerfrancen for mig. Filmen knækkede, da Lehman knækkede, og så løb jeg langsomt tør for likviditet," siger den 59-årige Hans-Henrik Palm.

I dag er han økonomisk på benene igen gennem selskabet LDP Trading, der er ejet af hans datter, og hvor han har titel af direktør.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier