Ny konkurssag på vej mod ejendomsmatador

Bank har tidligere forsøgt at få ejendomsmatadoren Peter Halvorsen erklæret konkurs i Danmark, men blev afvist i et forsøg på at få sagen for Højesteret, efter den blev omstødt i Landsretten.
Peter Halvorsen var direktør for Essex Ejendomme, der under finanskrisen kom under betalingsstandsning. | Foto: Ernst van Norde
Peter Halvorsen var direktør for Essex Ejendomme, der under finanskrisen kom under betalingsstandsning. | Foto: Ernst van Norde

Spar Nord forsøger stadig at få fat i 15 mio. kr., banken har i klemme hos den tidligere ejendomsmatador Peter Halvorsen.

Det skriver Insidebusiness.

Spar Nord fik erklæret ejendomsmatadoren konkurs ved Retten i Helsingør, men det blev omstødt i landsretten med den begrundelse, at han ikke længere har tilstrækkelig tilknytning til Danmark og senere blev sagen afvist at komme for Højesteret af Procesbevillingsnævnet.

Men nu fremgår det af den offentlige database over retssager i Storbritannien fra HM Courts and Tribunals Service, der hører under det britiske justitsministerium, at banken i midten af august åbnede en konkurssag mod Peter Halvorsen i landet.

”Vi kommenterer ikke konkrete kundeforhold, men jeg kan oplyse, at vi naturligvis altid gør, hvad vi kan, for at få vores tilgodehavender tilbagebetalt. Det gælder også i de tilfælde, hvor kunderne har valgt at forlade landet,” skriver kommunikationschef Neel E. Rosenberg i en mail.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Foto: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende