Patrizia øger fokus på private investorer

Tyske Patrizia slår pjalterne sammen med fintech-virksomhed i håbet om at imødekomme flere velhavende private investorer. 
Mathieu Elshout er bæredygtighedschef i Patrizia og gæstede sidste år branchetopmødet Ejendom2022 for at tale om kapitalforvalterens konkrete arbejde med ESG.
Mathieu Elshout er bæredygtighedschef i Patrizia og gæstede sidste år branchetopmødet Ejendom2022 for at tale om kapitalforvalterens konkrete arbejde med ESG.

Fremover vil det være muligt for private velhavere at investere i fast ejendom hos tyske Patrizia. Det sker som følge af, at kapitalforvalteren har indgået samarbejde med den amerikanske techvirksomhed Icapital. 

Det skriver Patrizia i en pressemeddelelse. 

Partnerskabet med fintech-virksomheden sker på baggrund af en øget efterspørgsel fra den private sektor mod at investere i alternative aktiver såsom ejendomme, lyder det.

”Som en af de førende globale investorer inden for fast ejendom, sætter Patrizia nu standarden for arbejdet med bæredygtighed og intelligent brug af data. Vi vil tilbyde udvalgte værdiskabende produkter,” udtaler Sebastian Baer, der har titel af head of wealth solutions hos Patrizia i meddelelsen. 

Disse investeringer målrettet private velhavere vil være tilgængelige via platformen med navnet Allfunds. 

Icapital blev grundlagt i 2013 og betegner sig som en af verdens førende virksomheder i forhold til at tilbyde alternative investeringer via sin digitale platform. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også