EjendomsWatch

Highbrook handler igen – 12 køb af logistik på under et år

Baldersbuen ved Hedehusene er et område med logistikejendomme, og nu også med amerikanske ejere. Highbrook punger i hvert fald ud for en 6000 kvm stor lagerhal, som er fuldt udlejet.

På billedet ses en industriejendom, som Highbrook købte for nylig og som også ligger i Hedehusene. | Foto: Google

Den amerikanske kapitalforvalter Highbrook elsker danske logistikejendomme.

Highbrooks ejendomsfond har i hvert fald netop købt sin 12. logistikejendom siden oktober sidste år. De fleste af dem er blevet beskrevet af EjendomsWatch. Den nyeste erhvervelse er en industriejendom på 6000 kvm ved Baldersbuen i Hedehusene i udkanten af København.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra forvalteren Deas Asset Management, hvor købsprisen ikke figurer, men ifølge tingbogen udgør den 36 mio. kr. Sælgeren, Fidona Vermögensverwaltungs, gav i 2012 14 mio. kr., fremgår det ligeledes af tingbogen.

Den offentlige vurdering lød i 2022 på ca. 20 mio. kr. for den lettere slidte industriejendom.

Strategien i Danmark for millardinvestoren er at købe sig til en portefølje centret omkring distributionscentre i Storkøbenhavn med en minimumstørrelse på 4000 kvm, som derefter kan renoveres for at opnå en højere værdi.

I Danmark står Deas Asset Management som nævnt for at varetage forvaltningen af ejendommene. Derudover har advokaterne fra Lundgreens, revisionshuset BDO og arkitekterne fra KHR bistået.

Amerikaner snører sækken om sin ejendom nummer 11 i Danmark

Amerikansk logistikinvestors shoppetur har ingen ende

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier