EjendomsWatch

Catella melder om uændret udenlandsk appetit på danske ejendomme trods uro

En tysk købers overtagelse af et større hotelprojekt i København er endnu et eksempel på, at den økonomiske usikkerhed ikke påvirker de internationale investorers tro på det fornuftige i at foretage langsigtede investeringer i danske ejendomme. Sådan lyder det fra Catella, der formidler og finansierer fast ejendom.

"Det grundlæggende rationale og interessen fra langsigtede internationale ejendomsinvestorer er uændret stærk," lyder det bl.a. fra Jesper Bo Hansen, adm. direktør for corporate finance hos Catella. | Foto: PR/Geelmuyden Kiese

Den seneste tids uro på kapitalmarkederne har ikke ændret de globale aktørers syn på Danmark som attraktivt mål for langsigtede ejendomsinvesteringer. Sådan lyder det fra corporate finance-virksomheden Catella i en meddelelse sendt til EjendomsWatch.

Udmeldingen kommer i kølvandet på tyske Union Investment Real Estate køb af det mere end 8000 kvm store hotel, der er i gang med at blive opført på Papirøen i Københavns Havn. Her fungerede Catella somfinansiel rådgiver for en sælgertrio bestående af Danica Pension, Nordkranen og Unionkul.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier