EjendomsWatch

Nrep vil renovere jysk storcenter for over 500 mio. kr.

Storcenter ved Aarhus skal igennem en større ombygning, som er en del af ejerens strategi om at renovere en række danske butikscentre. (Opdateret)

Viby Centret har eksisteret siden 1970. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/JPA

Ejendomskoncernen Nrep, der i 2021 overtog Dades’ forvaltning af Viby Centret ved Aarhus, vil renovere det jyske storcenter og forventer, det vil koste mere end 500 mio. kr., skriver Børsen.

Nrep har i dag 22 danske butikscentre i porteføljen, og koncernen har udpeget otte centre, som de over de næste seks til otte år vil renovere. Foreløbig har Nrep afsat samlet 2 mia. kr. til projekterne.

“Viby Centret er et stort projekt, for vi øger arealerne med 25.000 kvm for at skabe spiseområder samt arealer til aktiviteter og boliger. Det skal gøre centret til en større del af borgernes hverdag frem for kun at være et sted, hvor man tager hen for at shoppe,” siger Rasmus Meyhoff, udviklingsdirektør i Nrep, til Børsen.

Viby Centret, der har 52 år på bagen og i dag huser 23 butikker, skal fremover blandt andet også indeholde en biograf og grønne taghaver, hvis Nrep kommer i land med at få godkendt en ny lokalplan hos Aarhus Kommune, som er nødvendig for ombygningen af centret.

(Artiklen er opdateret 17. august efter Børsens rettelse af ejerforhold.)

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie DetailWatch.)

Dades klar til stor centerudvidelse

Tvivl om fortsat drift: Gældstynget center kæmper med at afslutte byggeri

Københavnsk butikscenter fra 1965 skal have den store tur

Sådan vil Nrep give Kronen nyt liv

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier