EjendomsWatch

Detailkæde åbner to yderligere butikker på Sjælland

Den danske kæde Normal planter flag i to sjællandske byer og udvider derudover butikken i Holstebro.

Normal lægger yderligere to adresser til det danske butiksnetværk i løbet af vinteren. | Foto: Marie Ravn/JPA

Detailkæden Normal fortsætter udfortrødent ekspansionen og annoncerer yderligere to butiksåbninger, der skal ske til vinter. Det fremgår af en pressemeddelelse fra den danskejede kæde.

Dermed bliver Normals grønne butiksfacade og sorte logo i ’håndskrift’ også en del af bybilledet i Køge og i Vallensbæk, hvor butikkerne åbner i henholdsvis Strædet og i Vallensbæk Stationscenter. Den præcise åbningsdato er ikke fastsat, men ventes for begge butikkers vedkommende at ske til vinter, skriver selskabet. Derudover udvides butikken i Holstebro, fremgår det.

Det er tredje gang inden for få måneder, at Normal sætter flere nåle i det skandinaviske landkort og udvider butiksnettet.

I begyndelsen af juli meldte kæden tre nye butiksåbninger ud i henholdsvis Nykøbing Sjælland, Taastrup og Viborg, og i begyndelsen af august kom det frem, at selskabet vil knopskyde med i otte nye butikker i Sverige.

Normal tæller i alt over 400 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland. I Danmark tæller antallet af butikker mere end 110.

(Denne artikel er et uddrag fra vores søstermedie DetailWatch.)

Svensk butikskæde gør indtog i Danmark

Butikscentre trodsede krig, renter og inflation i første halvår

Ikea åbner i mikroudgave i Esbjerg

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier