EjendomsWatch

Tidligere Lidl-chef skifter til belgisk logistikinvestor

Kristoffer Kaare Stimpel har landet et nyt job hos VGP, en belgisk familieejet ejendomsinvestor, som pt. ikke har ejendomme i Danmark. Det skal den tidligere ejendomschef i Lidl dog ændre på.

Torsdag tiltrådte Kristoffer Kaare Stimpel hos VGP som landechef, hvor han skal hjælpe den belgiske investor med at købe ejendomme i Danmark. | Foto: PR / VGP

Efter en måneds sommerferie har den tidligere ejendomschef hos Lidl Danmark landet nyt job. Fremover skal Kristoffer Kaare Stimpel lede udviklingen af logistik- og industriejendomme for den belgiske familieejede udvikler VGP, fremgår det af en pressemeddelelse fredag.

Efter knap seks år hos Lidl, hvor han havde ansvaret for køb, salg og udvikling af ejendomme, glæder han sig til de nye udfordringer:

”VGP har en stærk virksomhed med en fantastisk europæisk kultur, og jeg er begejstret for at kunne slutte mig til virksomheden på dette vigtige tidspunkt.”

På nuværende tidspunkt har VGP ingen ejendomme i Danmark, men noget tyder på, at det kommer til at ændre sig inden længe. Stifter og adm. direktør hos VGP, Jan Van Geet, løfter sløret for, hvorfor koncernen nu ruster op i Danmark:

”Danmark er en frontløber inden for den digitale og grønne omstilling, har en robust økonomi og en fremragende infrastruktur. Beliggenheden som port til Skandinavien gør Danmark attraktiv. Derfor er vi meget glade for at få Kristoffer med som vores landechef i Danmark, og vi er sikre på, at han kan hjælpe os med at realisere vores strategiske mål at ekspandere i Skandinavien,” uddyber stifteren i pressemeddelelsen.

VGP er en paneuropæisk investor med fokus på logistik- og industrielleejendomme. Investoren ejer og driver aktiver i 16 EU-lande direkte, men er til stede i flere i lande gennem samarbejder. VPG oplyser at have aktiver for over 40 mia. kr.

Lidl Danmarks ejendomschef stopper – afløser fundet

Lidl når 12.000 butikker internationalt

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier