Insider fra skandale-projekter står frem: "Når man begynder at grave kommer sandheden frem"

MURSTEN OG MYSTISKE MILLIONER: Mangeårig partner står frem og fortæller om ejendomsprojekter, der trækker en hale af konkurser, retssager og bondefangede investorer efter sig. ”Hvorfor er det ikke politianmeldt,” spørger insideren, der ikke tror på sine tidligere kompagnoners forklaringer på, hvor investorernes penge er blevet af.

Claes Wallich var i en årrække en integreret del af de ejendomsprojekter, som er omtalt i EjendomsWatchs artikelserie "Mursten og Mystiske Millioner". Nu stiller han sig frem og giver sin udlægning af det skandaleombruste forløb. | Foto: Privat

”Vi har nogle investorer, der har investeret i nogle projekter. Er de blevet snydt? Ja, muligvis. Men hvem er de blevet snydt af?”

Claes Wallichs retoriske spørgsmål hænger i luften under hele det interview, som han omsider har indvilliget til at give til EjendomsWatch efter utallige henvendelser. Baggrunden er artikelserien Mursten og Mystiske Millioner, hvor mediet har afdækket en gruppe erhvervsmænds tvivlsomme forretninger inden for ejendomsudvikling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement