EjendomsWatch

Innovater-chef: "Vi har måttet bøje os lidt længere ned for at finde guldet"

SOMMERSERIE: Morten Lykke, adm. direktør i Innovater, oplever et skifte i branchen, hvor bankerne er begyndt at trække deres kreditter tilbage og dermed tvinger aktører til kortsigtede tiltag som at sælge fra. I hans eget firma er to projekter trods modvind faldet på plads i andet kvartal, siger han i EjendomsWatchs sommerserie.

"Vi er over toppen, og et fald i byggepriserne kan hjælpe til, at vi sammen med billigere byggeretter lettere kan få kalkulerne til at hænge sammen for nye projekter," siger Innovater-chef Morten Lykke. | Foto: PR / Innovater

1) Ejendomsmarkedet er præget af større usikkerhed og uforudsigelighed end længe. Hvilke tanker sætter det i gang hos dig?

”At vi næsten var ved at glemme, hvor heldige vi alle har været i branchen med at have medvind gennem mere end 10 år i træk. Vi frygtede vel, at coronaen ville sætte en krise i gang, men her slap alle med skrækken, og markedet fik vel nærmest endnu mere vind i storsejlet. Men denne gang rammer det også ejendomsbranchen, og jeg er faktisk blevet overrasket over hvor hurtigt materialepriser og renterne er steget. Hos Innovater er klar til at håndtere de udfordringer, der løbende vil komme, men også til at gribe de muligheder som opstår, når vi får renset lidt ud på de overfyldte hylder i markedet.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier