EjendomsWatch

Direktør i City Apartment: "Stigende renteniveau vil presse de trængte aktører"

SOMMERSERIE: Hos københavnske City Apartment står man klar til at udnytte de investeringsmuligheder, som et mere uforudsigeligt marked giver, siger ejendomsdirektør Anna Fjordside i EjendomsWatchs sommerserie.

Anna Fjordside skiftede sidste år fra advokatfirmaet Lundgrens til et job som ejendomsdirektør i City Apartment. | Foto: PR

1) Ejendomsmarkedet er præget af større usikkerhed og uforudsigelighed end længe. Hvilke tanker sætter det i gang hos dig?

”Vi holder naturligvis øje med udviklingen på markedet herunder det stigende renteniveau og ikke mindst lovforslaget om lagerbeskatning. Det stigende renteniveau vil presse de trængte aktører på boligmarkedet til at sælge, og vi oplever allerede nu at få tilbudt flere ejendomme end tidligere, så usikkerheden på ejendomsmarkedet er allerede begyndt at åbne op for flere investeringsmuligheder. Vedtages lovforslaget om lagerbeskatning til årsskiftet vil det yderligere påvirke likviditeten i markedet og investeringerne i nye ejendomme.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Konkurser kan afværges gennem bedre data

Rekordmange bygge- og anlægsvirksomheder går lige nu konkurs på grund af voldsomme prisstigninger og udskudte opgaver. Særligt udsatte er virksomheder, der ikke sammenkører deres data og dermed ikke kan handle proaktivt, lyder det fra softwarefirma i denne klumme.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier