EjendomsWatch

Wihlborgs overtager ejendom på Østerbro i København

Svenske Wihlborgs har netop købt en 4700 kvm stor ejendom på ydre Østerbro. Renovering af ejendommen igangsættes snarest, lyder det fra adm. direktør.

Ejendommen Lersø Parkalle 107, som Wihlborgs netop har overtaget. | Foto: PR / Wihlborgs Fastigheter

Wihlborgs har for 54 mio. kr. erhvervet en ejendom med adressen Lersø Parkalle 107 beliggende på ydre Østerbro i København. Det oplyser det svenske ejendomsselskab i en pressemeddelelse, der ikke røber, hvem sælger er.

Ejendommen huser Bispebjerg Hospital, som breder sig på 1100 kvm, samt et kontorhotel, der udgør 3600 kvm. Sidstnævnte vil fraflytte lokalerne ”i den nærmeste fremtid,” lyder det.

”Takket være den høje belægningsgrad får vi gode forudsætninger for at planlægge den videre udvikling af ejendommen. Der er stor efterspørgsel efter funktionelle kontorer i nærheden af Københavns centrum, som vi er opsatte på at kunne imødekomme,” udtaler Ulrika Hallengren, adm. direktør.

Når kontorhotellet er fraflyttet, vil man igangsætte en renovering for at kunne tilbyde nye lejere ”moderne og fleksible kontorlokaler.”

Wihlborgs ejer i forvejen en tilstødende ejendom med adressen Lersø Parkalle 103-105, og overtager ifølge meddelelsen den ny ejendom 1. juli.

Værdiopskrivning sender Wihlborgs’ bundlinje op på 3 milliarder

Ny Wihlborgs-chef ser muligheder i potentielt skrumpende marked

Medie: Parken skal udbygges til 50.000 siddepladser

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier