EjendomsWatch

Fordoblet Keystone-organisation leverer "pæn fremgang" men skal tjene flere penge

Der er høje tocifrede vækstrater hos Keystone Investment Management, og selvom kapitalforvalteren måske ikke holder helt samme tempo i 2022, er der optimisme at spore hos topchef og medstifter Morten Schultz. ”Når vi bliver flere mennesker, så stiller det også større krav til indtjeningen,” siger han til EjendomsWatch.

Keystone har gennem årene holdt til i Havnegade ud til Københavns Havn – først i nummer 39 og de seneste par år tættere på Knippelsbro i nummer 25. | Foto: Google Maps

2021 blev et begivenhedsrigt år for Keystone Investment Management. Mens den københavnske kapitalforvalter og rådgivningsvirksomhed foretog markante omrokeringer i ejerkredsen, tilflød der forretningen markant flere millioner end tidligere.

Bruttofortjenesten løftede sig små 50 pct. til et niveau omkring 17,3 mio. kr., hvilket resulterede i et resultat af den primære drift, der var næsten syv gange så højt som i 2020, og som lød på knap 2,8 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier