EjendomsWatch

Rubik Properties udvider partnerkreds med tre nye ansigter

Ejendomsforvalteren Rubik Properties med stifter og adm. direktør Jacob Smergel-Krog i front har indlemmet tre nye folk i partnerkredsen. De hentes fra egne rækker.

Fra venstre: Nicolai Sehested Dalsgaard, Jacob Smergel-Krog, Søren Salby og Daniel Hye Hedemand. | Foto: PR / Rubik Properties

Indtil nu har stifter Jacob Smergel-Krog været eneejer af Rubik Properties. Men nu kan Nicolai S. Dalsgaard, Søren Salby og Daniel Hye Hedemann tilføje kapitalejer på CV’et.

Alle tre er allerede ansat hos københavnske ejendomsforvalter.

Nicolai S. Dalsgaard er selskabets investeringsdirektør (CIO) og kom til i 2020, Søren Salby har siden 2019 været økonomidirektør (CFO), og Daniel Hye Hedemann kom til i januar i år som driftsdirektør (COO) og chef for asset management.

”Det er med stolthed og stor optimisme for fremtiden at jeg kan oplyse at ledelsesgruppen er tiltrådt som partnere i Rubik Properties,” lyder det fra Jacob Smergel-Krog, adm. direktør i Rubik Properties, i en pressemeddelelse.

”Vores virksomhed leverer investerings- og forvaltningsservices til blandt andre Goldman Sachs, Invesco og SBB – hér er partnergruppen sammen med vores dygtige medarbejdere nøglen til at indfri vores ambitioner om at levere best-in-class services til vores investorklienter samt fortsætte den positive udvikling af virksomheden,” fortsætter han.

Rubik Properties beskæftiger 11 medarbejdere.

Rubik skyder øget millionindtjening i medarbejderstaben

Ejendomsdirektør kvitter pensionskasse til fordel for kapitalforvalter

Goldman Sachs-partner er på boligjagt for milliarder: ”Et spørgsmål om volumen”

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Wihlborgs seneste opkøb i København optræder sammen med Huscompagniet på dagens liste med 16 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier