EjendomsWatch

Nul tomgang og 50 pct. bundlinjevækst – Refshaleøens Ejendomsselskab slår rekord

Refshaleøens Ejendomsselskab, som pensionskasser ejer, tjener penge som aldrig før og overgik i 2021 egne resultatforventninger med adskillige millioner. Selskabet rundede sidste år 300 mio. kr. i egenkapital og kører uden tomgang i sine faste lejemål.

Jes Transbøl tiltrådte som direktør for Refshaleøens Ejendomsselskab ved årsskiftet 2019/2020. | Foto: PR / Refshaleøens Ejendomsselskab

Væksten fortsætter i Refshaleøens Ejendomsselskab. Virksomheden, der er ejet af Sampension, PFA, Pensam og en række pensionskasser under PKA, løftede således top- og bundlinje med hhv. 8 og 50 pct., viser netop offentliggjort regnskab for 2021.

Ud af en omsætning på 67,7 mio. kr. skabte det københavnske ejendomsselskab et resultat før skat på 23,4 mio. kr. Forventningerne gik sidste år på et overskud i størrelsesordenen 18-20 mio. kr., og det budgetterede årsresultat lød på 18,7 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier