EjendomsWatch

Blue Capital kommer svagere ud af 2021 end forventet – men melder om "stærk pipeline"

Hos den aarhusianske udbyder af ejendomsinvesteringer Blue Capital er der optimisme trods et 2021, der ikke levede op til selskabets egne forventninger.

"Det er en higen efter at skabe et afkast i de her pensionskasser, som jeg tror, at det snart går op for dem, ikke kan give mening," siger Martin Kibsgaard Jensen, adm. direktør i Blue Capital, der sidste år måtte se resultatet dykke, bl.a. som følge af øget konkurrence. | Foto: PR / Blue Capital

Byggebranchen er presset af alt fra stigende materialepriser og kludder i forsyningskæderne til medarbejdermangel og stigende renter.

Hos ejendomsinvesteringsselskabet Blue Capital i Aarhus er der dog optimisme at spore for netop det hjørne af den danske byggebranche, som det aarhusianske selskab har specialiseret sig i: Investeringer i erhvervsejendomme.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier