EjendomsWatch

Velliv vil rydde ud i antallet af filialejendomme

I en samlet plan, hvor Velliv som tidligere omtalt skal sælge ejendomme fra for omkring 2 mia. kr., indgår mange levn fra tiden som Nordea-ejet pensionsselskab.

Foto: PR/Velliv

Velliv ejer flere ejendomme i provinsbyer, som tidligere husede bankfilialer, da pensionsselskabet havde Nordea som ejer og siden medejer under navnet Nordea Liv og Pension. I en del af en samlet plan om salg af ejendomme for omkring 2 mia. kr., som EjendomsWatch omtalte i februar, skal der ifølge ejendomsdirektør Solveig Rannje nu ryddes op .

“Historisk har vi haft en strategi om at købe og beholde, men vi har taget en strategisk beslutning om at ændre på sammensætningen af vores ejendomsportefølje. Vi har i dag lidt for mange små erhvervsejendomme, som til dels er beliggende i mindre byer uden vækst,” siger hun til Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier