EjendomsWatch

Afdød Casa-stifters ejendomsselskab får ny topchef

Den nyligt afdøde Michael Mortensens selskab M+ Ejendomme har fået ny adm. direktør. Han kommer fra en stilling hos Casa, der ligeledes er stiftet af den afdøde iværksætter.

Henrik Hansen har mere end 20 års erfaring i ejendomsbranchen fra blandt andet Sjælsø Gruppen, Raundahl & Moesby og senest Casa. | Foto: PR / M+ Ejendomme

Henrik Hansen er 16. maj tiltrådt som ny adm. direktør i M+ Ejendomme. Det oplyser det Horsens-baserede ejendomsselskab i en pressemeddelelse.

Den nye topchef kommer fra en stilling som direktør for Udvikling Vest hos ejendomsudvikleren Casa, der er stiftet af serieiværksætteren Michael Mortensen. Michael Mortensen stiftede også M+ Ejendomme – i 1985, da han var bare 13 år gammel – og han var bestyrelsesformand i selskabet frem til sin pludselige død tidligere på året.

”Vi er utrolig glade for at få Henrik med på holdet. Henrik har en solid erfaring fra branchen, som vil være med til at sikre den videre udvikling af M+ Ejendomme. Samtidig besidder Henrik det værdisæt, som er kendetegnet for vores forretning,” udtaler Michael Mortensens enke, Bettina Antitsch Mortensen, der overtog posten som bestyrelsesformand i M+ Ejendomme efter dødsfaldet.

Henrik Hansen skal stå i spidsen for at videreudvikle organisationen i M+ Ejendomme, der er en del af M+-koncernen, og ejendomsporteføljen, der på tværs af koncernen udgør over 200.000 kvm med en samlet værdi på over 3 mia. kr. Ejendommene er primært placeret i de østjyske vækstbyer Aarhus, Skanderborg, Horsens, Hedensted og Vejle.

”Jeg er glad for den tillid, som bestyrelsen har vist mig. Det er en spændende opgave at få ansvaret for at videreudvikle M+ Ejendomme, som altid har haft store ambitioner og et godt renommé i branchen,” udtaler Henrik Hansen, der overtager jobbet fra Peter Heide Wessel.

Afdøde Michael Mortensens virksomhed køber ejerandel i Rentdesk

Hjertestop bag Casa-stifters pludselige død

Casa klar til væksteventyr med ny tysk ejer

Casa leverer ny rekord på toplinjen – men lønsomheden løjer af

Kondolencerne strømmer ind som reaktion på Michael Mortensens pludselige død

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier