EjendomsWatch

Sidder på begge sider i ejendomshandel: "Der var en mulig interessekonflikt"

Der er gengangere i ledelserne hos ejendomsselskab og investeringsplatform, der har handlet ejendomme for et trecifret millionbeløb. Alle procedurer er overholdt, lyder det fra direktør, der fastholder, at salget var i de eksisterende investorers interesse.

”Beslutningen om, hvem man solgte til, har udelukkende været baseret på, hvor man kunne få den bedste pris,” siger Frederik Gundorph Olesen, adm. direktør i Selected Group. | Foto: PR

Der er et personsammenfald på køber- og sælgerside i den trecifrede millionhandel mellem investeringsplatformen The Many og ejendomsselskabet Viga Real Estate (Viga RE), som EjendomsWatch kunne berette om torsdag formiddag.

Den Skanderborg-baserede investeringskoncern Selected Group, der erhvervede The Many i slutningen af 2021, forvalter nemlig investeringsfonden Selected Alternatives, der ejer mellem 10 og 15 procent af Viga RE.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier