"Markant vækst": Vision Ejendomme runder kvart milliard på bundlinjen

Vision Ejendomme med Lars Larsen Group og Schou Family Invest som majoritetsejere var på opkøbsjagt i 2021 og sidder nu på ejendomme for over over 4 mia. kr. Topchef glæder sig over ”markant vækst på både omsætning og bundlinje.”
Jens Bolding Jensen, adm. direktør hos Vision Ejendomme. | Foto: PR
Jens Bolding Jensen, adm. direktør hos Vision Ejendomme. | Foto: PR

Overskuddet hos Vision Ejendomme rundede i det forgangne år en kvart milliard, hvilket svarer til en tredobling af bundlinjen sammenlignet med 2020. Det skriver det københavnske ejendomsselskab i en pressemeddelelse.

Vision Ejendomme investerer i bolig- og erhvervsejendomme med det primære fokus på centrale beliggenheder i hovedstaden og føjede i 2021 yderligere 11 ejendomme til en porterfølje, der nu har samlet værdi på 4,1 mia. kr.

”Et stærkt ejendomsmarked, faldende afkastkrav og en fremragende holdindsats,” fremhæves af adm. direktør Jens Bolding Jensen som de væsentligste årsager til, at det lykkedes at lande et resultat på 257 mio. kr., hvoraf omfanget af værdireguleringer ikke fremgår.

Wendelboes Pakhus i Nyhavn 16 er en af de 31 ejendomme, som Vision Ejendomme ejer og udlejer, og som blev føjet til porteføljen sidste år. | Foto: PR / Vision Properties
Wendelboes Pakhus i Nyhavn 16 er en af de 31 ejendomme, som Vision Ejendomme ejer og udlejer, og som blev føjet til porteføljen sidste år. | Foto: PR / Vision Properties

”Vi har haft en markant vækst på både omsætning og bundlinje og har nu 31 ejendomme i selskabet. Antallet af medarbejdere er også vokset i årets løb, og det er i høj grad deres fortjeneste, at vi har kunnet levere et så tilfredsstillende resultat,” siger Jens Bolding Jensen i meddelelsen.

Lars Larsen Group (LLG) og Schou Family Invest ejer størstedelen af Vision Ejendomme gennem det fælles selskab Vision Properties, mens Copi Group, som søskendeparret Maria Brunander Vøgg og Jesper Brunander står bag, ejer 20 pct.

Vision-ledelsen forventer i indeværende år en ”fortsat forbedret drift og udvikling.”

Selve det reviderede regnskab fra Vision Ejendomme er endnu ikke offentliggjort.

Hun har rundet ti år med ejendomme: ”Det var en ret stejl læringskurve”

Vision Ejendomme udvider på Amager – køber renoveringsklar ”øjebæ” for 150 mio.

Vision Properties efter stort cityopkøb: Vi finder størst stabilitet i København K

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende