EjendomsWatch

Ny millioninvestering skal give skrantende butikscenter nyt liv

For knap et år siden røg et af landets nyeste indkøbscentre på tvangsauktion med en stribe tomme lejemål. Nu kan EjendomsWatch løfte sløret for den nye ejers planer, som omfatter trecifrede millioninvesteringer det næste par år.

Omkring en tredjedel af de 50 butikker i Kronen i Vanløse står tomme. Nu er centrets nye ejer, Nrep, klar med en plan for at vende udviklingen. | Foto: Louise Herrche Serup

Ved en tvangsauktion for ti måneder siden overtog udviklings- og ejendomskoncernen Nrep det dengang kun tre et halvt år gamle indkøbscenter Kronen Vanløse for 680 mio. kr. Nu er Nrep klar med en plan for, hvordan investeringer for et trecifret millionbeløb skal sikre et rentabelt – og lokalt forankret – center i den københavnske bydel. Planerne bliver fremlagt på et borgermøde onsdag aften og følger efter måneder med flere artikler i den lokale ugeavis, Vanløse Liv, om butikker og spisesteder på vej ud af Kronen.

Omkring en tredjedel af de 50 butikslejemål står tomme, og hovedproblemet er ifølge Nrep, at Kronen har været placeret mellem to stole: Det har været for stort til at være et lokalt center og haft for lille udbud af butikker sammenlignet med større centre i nabolaget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier