EjendomsWatch

Kæde af sundhedsklinikker på vej i ti byer

Diagnostik-firmaet Copenhagen Medical investerer over 100 mio. kr. i ti sundhedshuse samt to egne laboratorier, der skal tilbyde test.

Adm. direktør Jeppe Handwerk har nye store planer for sit diagnostikselskab Copenhagen Medical, som fremover vil have en fast rolle i det danske sundhedssystem. | Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Diagnostik-virksomheden Copenhagen Medical vil i løbet af de kommende måneder åbne dørene til virksomhedens helt egne sundhedsklinikker, som borgerne kan bruge på en række områder i stedet for eksempelvis at gå til lægen.

Det fortæller adm. direktør og stifter af Copenhagen Medical, Jeppe Handwerk, som først og fremmest vil tage udgangspunkt i de to eksisterende klinikker, som er etableret ved Nørreport i København og i Vejle, hvor danskere mod betaling kan få taget en PCR-test for covid-19.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier