EjendomsWatch

Heimstaden føjer "dedikerede specialist-kompetencer" til sin investeringsafdeling

Heimstaden henter to nye ansigter til nyetableret strategi- og M&A-team under ejendomsselskabets investeringsafdeling. Ifølge investeringsdirektør Christian Fladeland er der tale om "en af Nordens absolut mest kompetente økonomer" og "et af de største talenter på M&A-scenen herhjemme." (Opdateret)

Christian Fladeland, der siden 2019 har været investeringsdirektør hos Heimstaden, finder superlativerne frem, når han skal beskrive sine to nye medarbejdere. | Foto: PR

En af Europas største boligudlejere, svenske Heimstaden, udvider sin investeringsafdeling, der har base i København. Det sker med henblik på at etablere en strategi- og M&A-afdeling, skriver ejendomsselskabet i en pressemeddelelse.

De nye kræfter er 32-årige Andreas Steno Larsen og den tre år yngre Simon Fallmann Bech, der 1. februar træder ind i koncernen som hhv. cheføkonom og manager i strategi- og M&A-teamet.

Mens Andreas Steno Larsen senest har beklædt stillingen som global chefstrateg hos Nordea, kommer Simon Fallmann Bech fra den finansielle rådgiver FIH Partners, hvor han har været senior associate.

"Løbende optimering og monitorering af vores investeringsstrategi er afgørende for at kunne eksekvere på Heimstadens vækststrategi, og derfor er det naturligt, at vi nu styrker vores investeringsteam med disse dedikerede specialist-kompetencer," siger Heimstadens investeringsdirektør, Christian Fladeland, i meddelelsen og tilføjer mere specifikt om de to nyansatte:

"Jeg anser Andreas som en af Nordens absolut mest kompetente økonomer, og som cheføkonom får han en vigtig rolle i at drive de makroøkonomiske og finansielle analyser, der skal underbygge vores investeringsstrategi. Simon er et af de største talenter på M&A-scenen herhjemme, og jeg er sikker på, at han vil bringe værdi til den fremtidige udvikling og eksekvering af koncernens investeringsstrategi."

Andreas Steno Larsen var en af to Nordea-analytikere, der tilbage i november blev hjemsendt af Nordea efter offentliggørelsen af en kontroversiel analyse om coronasituationen, og som tidligere denne måned forlod banken som konsekvens af en intern undersøgelse.

Med i den nye enhed kommer også etablerede Heimstaden-folk som associate Egill Ludviksson og analytiker Troels Østergaard, og ifølge selskabet er der "flere ansættelser på trapperne."

Heimstaden er i dag den største private boligudlejer i Danmark og har på tværs af 10 europæiske lande ca. 150.000 boliger med en samlet værdi på omkring 290 mia. svenske kr. (omtrent 210 mia. kr.).

(Artikel opdateret kl. 10.50 med information om Andreas Steno Larsens tidligere arbejdsforhold.)

Hvilken udlejer er bedst? Heimstaden opfordrer til at lægge tal åbent frem

Heimstaden i ny milliardaftale

Heimstaden øger tilstedeværelse i midtjysk vækstby med køb af Casa-boligprojekt

Heimstaden køber luns af det største ejendomsselskab i Finland 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier