EjendomsWatch

Stensdal er blevet en milliardvirksomhed: "En magisk grænse på en eller anden måde"

Det familieejede ejendomsselskab med især erhvervsejendomme leverer rekordregnskab og har rundet en portefølje på 1 mia. kr. Ejer og adm. direktør Søren Stensdal vil nu øge tyngden mod boliginvesteringer – til egne bøger, siger han i et interview med EjendomsWatch. Han mærker øget konkurrence på hjemmebanen.

"Det er ret tydeligt, at der nu er flere, der kigger på det segment, hvor vi er, i en søgen efter afkast," siger Søren Stensdal, der ejer og er adm. direktør i Stensdal Group. | Foto: PR / Stensdal Group

Da det storkøbenhavnske ejendomsselskab Stensdal Group sidste år aflagde årsregnskab, var det med udsigten til en tocifret millionfremgang i 2021-resultatet. Det holdt ikke. Den blev trecifret.

Den familieejede virksomhed med speciale i erhvervsejendomme løfter således resultatet før skat fra 35 til 188 mio. kr., hvor positive værdireguleringer dog forklarer de 140 mio. kr., viser årsrapporten torsdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier