EjendomsWatch

Wagner Ejendomme køber boligområde: Vil bygge 150 lejligheder med havudsigt

Det aalborgensiske ejendomsselskab Wagner Ejendomme køber 12.000 kvm stort byggeområde i Aalborg med planer om boligprojekt.

Stigsborg-bydelen i Nørresundby nord for Aalborg. | Foto: PR / Stigsborg A/S

På Stigsborg i Nørresundby har det familieejede Wagner Ejendomme netop underskrevet en kontrakt på en 12.000 kvm stor byggegrund. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Planen er over de næste par år at opføre 150 udlejligningslejligheder med mulighed for erhverv i de største af boligerne.

"Stigsborg er et imponerende og ambitiøst projekt med mange fantastiske faciliteter, som gør det utroligt interessant for os at blive en del af," udtaler Trine Wagner, adm. direktør i Wagner Ejendomme, der samtidig roser lokalplanen for at være "gennemført ned til mindste detalje med et højt ambitionsniveau."

Ifølge meddelelsen er Stigsborg-området i fuld gang med at blive udviklet, og mange andre spillere er i gang med projekter heriblandt PFA Ejendomme, Lærernes Pension og Nørresundby Boligselskab.

Hos Wagner Ejendomme vil man opføre udlejningslejlighederne både som 1-værelses lejligheder, og også helt op til 4- og 5-værelses lejligheder. Og nogle skal være i to etager.

"Det har været et stort ønske for os at opføre boliger, som henvender sig til forskellige målgrupper, og hvor man som beboer får mest muligt nytte af den fantastiske beliggenhed," lyder det fra Trine Wagner.

Wagner Ejendommes 150 lejligheder sker som led i første etape af udviklingsarbejdet på Stigsborg-bydelen.

"Vi er glade for den fortsat store interesse i Stigsborg. Det er godt, at mange kan se muligheder i at erhverve sig byggegrunde på Stigsborg og har lyst til at præge udviklingen," udtaler Anton Hessellund, direktør i byudviklingsselskabet Stigsborg A/S.

Selskabet Stigsborg A/S blev ifølge meddelelsen etableret i 2018 med Aalborg Kommune, PFA Ejendomme og A. Enggaard som partner.

Wagner-arving er ikke for fin til at svinge kosten hvis det brænder på

Lav rente redder nordjysk ejendomsfamilie: "Jeg har nogle millioner ude i henstand"

Nordjysk udvikler køber nedlagt plejehjem i Aalborg og bygger 55 andelsboliger 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier