EjendomsWatch

Blackrock hyrer erfaren profil som ejendomschef i Norden

Thorsten Slytå, der har været omkring M&G Real Estate og Barings, skifter til den amerikanske kapitalforvalter, hvor han bl.a. får ansvar for det danske marked.

Det er "bye-bye" til Barings – og goddag til Blackrock for Thorsten Slytå. | Foto: PR / BlackRock

Den amerikanske kapitalforvalter Blackrock, der ofte bliver betegnet som verdens største, har ansat svenske Thorsten Slytå som nordisk ejendomschef, oplyser Blackrock, der angiver at forvalte for 600 mio. euro (godt 4,4 mia. kr.) i Finland, Danmark og Sverige.

Slytå tiltræder efter en kort periode hos Barings, men kommer med 20 års erfaring fra det nordiske ejendomsmarked, hvor han bl.a. har stået i spidsen hos M&G Real Estate og Vencom Property Partners.

"Som Thorsten og teamet ser frem mod 2022, vil deres fokus være på at anskaffe aktiver af høj kvalitet inden for bolig- og logistiksektoren, hvor platformen er til stede for yderligere at drage fordel af den fortsatte markedsudvikling. Norden, der er en af Europas stærkeste og mest likvide ejendomsmarkeder, vil få en nøglerolle i bestræbelsen på at investere mere end 1,5 mia. euro i kapital," lyder det i meddelelsen, der har Justin Brown, europæisk chef for ejendomme hos Blackrock, som afsender.

Slytå afløser Victor Persson, som skiftede til finske Sponda i begyndelsen af året.

Britisk kapitalforvalter opruster på logistikejendomme i Norden

London-investor ansætter ny skandinavisk ejendomschef

Britisk ejendomskæmpe opruster i Norden 

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier