EjendomsWatch

MT Højgaard-topchef udvikler 110 boliger i Vejle

Morten Hansen, topchef i entreprenørkoncernen MT Højgaard, står bag et udviklingsprojekt i Vejle. Lokalplanen har været på plads siden 2019, men "nu er et godt tidspunkt," fordi "der mangler nye ejerlejligheder i midtbyen," siger han til medie.

Morten Hansen er ejer og direktør i Omnia Invest, der har en række ejendomsprojekter. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

Et 15.000 kvm erhvervsområde på sydsiden af Flegmade i Vejle skal omdannes til 110 ejerlejligheder. Første etape består af 42 boliger, hvoraf de første forventes at blive sat til salg i starten af 2022. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Bag projektet står Omnia Invest, der er ejet af adm. direktør i MT Højgaard-koncernen Morten Hansen. Han fortæller, at planen er at anlægge en sø og et orangeri og etablere grønne områder i tråd med lokalplanen, der stammer fra december 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier