EjendomsWatch

Casa får Capman som partner i omstridt boligprojekt i Aarhus

209 boliger i op til seks etager skal opføres på Katrinebjerg, hvor nuværende villaer skal væltes med lokal kritik til følge.

Tæt på Aarhus Universitet skyder 209 boliger op i stedet for de nuværende villaer på stedet. | Foto: PR-visualisering

Den finske kapitalforvalter Capman har indgået et joint venture med entreprenøren Casa om at udvikle og opføre et nyt boligområde på Katrinebjerg i Aarhus mellem bl.a. Rødkløvervej og Katrinebjergvej, oplyser parterne.

Der opføres i alt 209 boliger af varierende størrelse samt 60 tilhørende parkeringspladser. Bebyggelsen er i varierende højder – fra tre til seks etager – og fylder i alt 12.800 kvm, fremgår det.

Tidligere har der lydt lokale protester over projekter, der betyder, at nuværende villaer skal fjernes.

"Vi glæder os over at være kommet på plads med en ny lokalplan for området. Beliggenheden er meget attraktiv tæt ved Aarhus Universitet, og projektet vil tilbyde et miks af gode kvalitetsboliger til studerende og familier i en karrébebyggelse, der samtidig får et fedt gårdmiljø," udtaler Hasse Wulff, investeringschef hos Capman, i meddelelsen.

Torben Modvig, adm. direktør i Casa, udtaler, at det "er en fornøjelse at bidrage til udviklingen i Aarhus og sikre, at der også fortsat er plads til den vækst og virkelyst, der er så essentiel for byen."

Der er forventet opstart af byggeriet i marts 2022 og aflevering i januar 2024.

Capman og Casa samarbejder allerede om renoveringen af en kontorbygning på Frederiksberg og et boligprojekt på Egegårdsvej i Rødovre.

Byråd siger god for revideret Casa-projekt – villakvarter må vige for boligbyggeri

Jysk projektudvikler vil nedrive Aarhus-villaer og opføre etagebyggeri 

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier