EjendomsWatch

33-årigs driftsmotor begynder at snurre – flytter millioninvesteringer ud af København

Efter et lille årti som selvstændig har Ian Winther-Høiland for første gang leveret, hvad han i et interview med EjendomsWatch kalder "et rigtig fornuftigt driftsresultat." Samtidig har den unge investor med en ejendomsportefølje på omkring halv milliard vendt blikket væk fra København, hvor de mere muskuløse spillere dikterer reglerne.

Ian Winther-Høiland gik iværksættervejen, da han var midt i 20'erne, og lagde grundstenen til det, der siden skulle udvikle sig til en lukrativ millionforretning i ejendomsbranchen. | Foto: PR

Ian Winther-Høiland ved godt, at han er "atypisk i branchen."

I medieomtalen gennem årene er der fokuseret på, at han allerede i slutningen af 20'erne havde opbygget en betydelig millionforretning inden for ejendomme. I dag, hvor han for længst har rundet de 30 og inden for en overskuelig fremtid kan fejre 10 års jubilæum som selvstændig, vil han dog "allerhelst fokusere på resultaterne af de ting, jeg får gjort."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier