EjendomsWatch

Freja-chef: Vi har fået en opgave – den tager vi på os og smøger ærmerne op

JULESERIE: Det er blevet december, og EjendomsWatchs traditionsrige juleserie med profiler fra branchen skydes i gang. I dag med Christina Jørgensen, adm. direktør i Freja Ejendomme, der mener, at covid-19 har vist, at vi alle er i samme båd og at samarbejde og tillid er vejen frem.

"Ejendomsbranchen efterlader et stort aftryk i samfundet. Jeg så gerne, at Freja tog et løft i branchen inden for denne agenda – det kunne eksempelvis ske ved at samle de største aktører og klogeste hoveder til et seminar eller konference næste år," siger Christina Jørgensen. | Foto: PR / Freja Ejendomme

1. Hvad var den største begivenhed for dig personligt, der skete i 2021?

"Når jeg ser tilbage på 2021, er den største personlige begivenhed for mig, at jeg tiltrådte som adm. direktør i Freja Ejendomme i juni.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier