EjendomsWatch

Copenhagen Capital venter rekordresultat i år og fremgang næste år

Det børsnoterede ejendomsselskab med mursten for knap 1 mia. kr. sætter for første gang resultatforventninger til 2022.

"Regnskabsåret 2021 tegner til at blive det bedste for Copenhagen Capital nogensinde," siger direktør i selskabet Rasmus Greis. | Foto: PR

Copenhagen Capital er fortsat på vej mod sit bedste resultat nogensinde, og ser mulighed for en yderligere mindre forbedring næste år.

Det fremgår af en kortfattet periodemeddelelse for tredje kvartal, der ikke indeholder tal for tredje kvartal.

"Regnskabsåret 2021 tegner til at blive det bedste for Copenhagen Capital nogensinde," siger direktør i selskabet Rasmus Greis ifølge meddelelsen.

I år venter ejendomsselskabet et resultat af primær drift før værdiregulering af ejendomme og gæld, EBVAT, i niveauet 16-19 mio. kr.

For 2022 venter selskabet et resultat af primær drift mellem 17 mio. og 20 mio. kr. ligeledes opgjort før værdiregulering af selskabets ejendomme og regulering af gæld til markedsværdi og skat.

Copenhagen Capital giver kapitalfond en kurv: "Vi søger ikke en afviklingssituation"

Kapitalfond vil købe Copenhagen Capital – bestyrelsen afviser bud

Frasalg løfter bundlinjen hos Copenhagen Capital

Copenhagen Capital finder ny direktør i egne rækker 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier