EjendomsWatch

Aarhus-velhaver skyder penge i Michelin-restaurant

Stifter af Formuepleje Claus Hommelhoff bliver medejer af restaurant Frederikshøj og det tilhørende driftsselskab. Han skal agere sparringspartner for kokken bag.

Claus Hommelhoff (th.) skal agere sparringspartner for kokken Wassim Hassal (tv.). | Foto: Malthilde Bech

Ejendomsinvestoren Claus Hommelhoff køber sig ind i Michelin-restauranten Frederikshøj på Oddervej i Aarhus, skriver Finans.

Konkret køber han halvdelen af ejendommen bag samt 35 pct. af driftsselskabet. Resten beholder den hidtidige eneejer, kokken Wassim Hallal.

"Han har vist, at han kan drive en forretning ud af Frederikshøj. Det har jeg dyb respekt for. Nu vil jeg gerne videreudvikle forretningen med ham," siger Claus Hommelhoff ifølge Finans.

Ifølge seneste regnskab for det selskab, hvori ejendommen er placeret, lyder den bogførte værdi på lidt over 20 mio. kr., mens der er gæld for godt 15 mio. kr.

Formuepleje vil sælge milliardportefølje før nytår – udenlandske købere står på spring

Hommelhoff-selskab køber 52.000 kvm byggeretter på skandaleramt projekt

Jysk-familien køber Hommelhoff-livsværk: Vil fordoble formue inden for fem år

Claus Hommelhoff: Endelig har Aarhus sluppet sit københavnerkompleks 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier