EjendomsWatch

Domis' nye topchef sætter sit hold med lokale spillere

Ejendomsselskabets adm. direktør Elsebeth Gutheil Stoker henter ny finansdirektør hos PWC i Aarhus, mens administrationschef er fundet hos udvikleren Bricks.

Nemanja Stankovic er ny finansdirektør hos Domis, hvor han afløser Per Lilholt. | Foto: PR / Domis

Den aarhusianske ejendomskoncern Domis, der har Hommelhoff-familien som ejer, er klar med næste skridt i fornyelsen af ledelsen, fremgår det af en pressemeddelelse.

For nylig tiltrådte Elsebeth Gutheil Stoker som adm. direktør, og hun har nu fundet en ny finansdirektør (CFO) i skikkelse af Nemanja Stankovic, der hidtil har været manager hos rådgivervirksomheden PWC i Aarhus.

Han har 1. november afløst Per Lilholt på posten og har de seneste syv år været konsulent for virksomheder, som beskæftiger sig med ejendomsudvikling og køb og salg af ejendomme, fremgår det.

Domis, der i september annoncerede købet af 52.000 kvm byggeretter i København, har ligeledes ansat en ny administrationschef. Her er det pr. 16. november Annette Valsted, som får det overordnede ansvar for administrationen og derudover vil blive involveret i konkrete projekt- og udviklingsopgaver.

Annette Valsted kommer fra en lignende stilling i Aarhus-udvikleren Bricks og har desuden en fortid i Nybolig Erhverv og Colliers.

Annete Valsted kommer til Domis fra Bricks. | Foto: PR / Domis
Annete Valsted kommer til Domis fra Bricks. | Foto: PR / Domis
Hommelhoff-selskab køber 52.000 kvm byggeretter på skandaleramt projekt

Hommelhoff-selskab udpeger ny direktør i kølvandet på strategiskift

To tredjedele af lejlighederne er solgt i Claus Hommelhoffs nye Aarhus-skyskraber

Jysk-familien køber Hommelhoff-livsværk: Vil fordoble formue inden for fem år 

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier