EjendomsWatch

Konkurs rammer sælger af feriepark-projekt: "Jeg har aldrig oplevet noget lignende"

Selskabet bag Auderødlejren er erklæret konkurs, da udlandsdansker ikke har overført købesummen for ejendommen. "Det er helt uforståeligt," siger kurator, der gentagne gange er blevet forsikret om, at pengene var på vej. Nu vil man afsøge alternative muligheder. Ifølge sælger bliver konkursen kun kortvarig.

Auderødlejren er en tidligere millitærkaserne beliggende på halvøen Arrenæs i Arresø i Nordsjælland. Ejendommen består af 720.000 kvm grund og 28.000 kvm bygningsmasse. | Foto: Christian Andreasen

Den flere måneder lange salgsproces omkring Auderødlejren ved Frederiksværk er nu endt med en konkurs i det selskab, der ejer den 72 hektar store ejendom.

Det er konklusionen, efter at den Monaco-baserede ejendomsinvestor John Bengt Møller, der har indgået købsaftale på ejendommen, gentagne gange har misset deadline for overførslen af købesummen på 75 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier