EjendomsWatch

Ejendomsselskab modtog uretmæssige lejeindtægter – skal betale 1 mio. kr. tilbage

Entreprenøren Kayser & Thorsen vinder over ejendomsselskabet Kiss i landsretten i en strid om lejeindtægter i Vordingborg.

Østre Landsret fælder dom over selskabet Kiss Real Estate II, som skal betale 1 mio. kr. til entreprenørfirmaet Kayser & Thorsen. | Foto: Jens Dresling

En strid om lejeindtægter mellem ejendomsselskabet Kiss og entreprenøren Kayser & Thorsen har resulteret i en dom ved Østre Landsret, hvor sidstnævnte skal modtage 1 mio. kr. Det skriver Sjællandske Nyheder.

Derudover skal Kiss også betale procesrente af beløbet siden 1. februar 2017 samt sagsomkostningerne på knap 200.000 kr.

Årsagen til striden går ifølge mediet tilbage til 2016, hvor Kayser & Thorsen købte ejendommen Københavnsvej 344 i Vordingborg af Kiss, som man allerede lejede halvdelen af.

Selvom man købte hele ejendommen blev Kiss ved med at modtage husleje fra lejeren af den anden halvdelen af ejendommen.

Landsretten slår fast, at købesummen på ni mio. kr. ikke afspejler ejendommens værdi på købstidspunktet.

"Det resulterer i, at Kayser & Thorsen har krav på erstatning for det tab, selskabet har lidt," lyder det i dommen ifølge Sjællandske Nyheder.

Trecifret antal boliger skal bringe nyt liv til havnefront på Sydsjælland

Køge-ejendomme solgt for små 200 millioner til private købere 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier