EjendomsWatch

Københavnske milliard-aktiver lyser op i Wihlborgs-regnskab efter farvel til bank

Svenske Wihlborgs' forretning i København og omegn bidrager positivt til ejendomsselskabets ellers stagnerende udvikling fra januar til september. I forbindelse med Danske Banks opsigelse af lejemål har virksomheden modtaget et større tocifret millionbeløb. Topchef mener, at Wihlborgs generelt står "historisk stærkt."

Wihlborgs' adm. direktør, Ulrika Hallengren. | Foto: PR/Wihlborgs Fastigheter

København skiller sig positivt ud i sydsvenske Wihlborgs' netop offentliggjorte regnskabsrapport for årets første ni måneder. Den danske hovedstad er således den eneste af fire byer i Øresundsregionen, der genererer vækst i lejeindtægter og driftsoverskud sammenlignet med samme periode i 2020.

Wihlborgs 2021-lejeindtægter er samlet set dalet en anelse og lyder foreløbig på 2,3 mia. svenske kr. (ca. 1,7 mia. kr.). Heraf tegnede de danske indtægter sig for 540 mio. svenske kr., hvilket repræsenterer en stigning på 63 mio. svenske kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier