EjendomsWatch

Afsat kurator i ejendomskoncern får lov til at bringe Højesteret på banen

Der er givet grønt lys fra Procesbevillingsnævnet, og dermed skal øverste instans nu vurdere, hvorvidt det er inden for skiven, at landsretten fjernede Mazanti-partner som kurator i krakket ejendomskoncern. Positivt, lyder det fra advokaten.

"Det vil i givet fald medføre meget store udfordringer ved afgivelse af habilitetserklæringer i fremtiden, såfremt landsrettens afgørelse ikke omgøres af Højesteret," siger Peter Krarup fra Mazanti-Andersen. | Foto: Morten Holtum

Peter Krarup, advokat og partner i advokatfirmaet Mazanti-Andersen, har fået tilladelse til at kære til Højesteret, efter Østre Landsret tidligere i år fjernede ham som kurator i konkursboet efter ejendomskoncernen Sandgården på grund af inhabilitet.

Det oplyser Peter Krarup til AdvokatWatch, som har set Procesbevillingsnævnets afgørelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier