EjendomsWatch

Ny direktør for Magasin: Vi skal øge omsætningen og kan igen accelerere

Magasin du Nord, med syv danske stormagasiner, er med ny ejer og adm. direktør klar til at ryste coronakrisen af sig med ekspansion og investeringer - især i digitalt salg.

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

En ny, tysk ejer vil sætte yderligere strøm til den danske detailvirksomhed Magasin du Nord. Den nuværende finansdirektør overtager i den forbindelse posten som chef for Magasin med syv danske stormagasiner og skandinavisk onlinehandel.

I slutningen af maj blev det offentliggjort, at tyske Peek & Cloppenburg-koncern, som driver omkring 140 modebutikker i 15 lande samt flere internationale webshops, overtog Magasin du Nord.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier