EjendomsWatch

Direktionen i M. Goldschmidt udvides som led i generationsskifte: Direktør forfremmes

Ejendomsinvestoren Mikael Goldschmidt udvider direktionen i den samlede koncern M. Goldschmidt Holding. Direktør udnævnes til viceadministrerende direktør.

Mikael Goldschmidt, stifter, ejer og bestyrelsesformand i M. Goldschmidt Holding. | Foto: Peter Nørby

Stifter, ejer og bestyrelsesformand Mikael Goldschmidt udvider direktionen i koncernen M. Goldschmidt Holding. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Det er nuværende direktør i M. Goldschmidt Ejendomme, Christian Bertelsen, som udnævnes til viceadministrerende direktør i M. Goldschmidt Holding.

Udvidelsen af direktionen sker som led i det generationsskifte, som blev annonceret sidste år.

Ifølge pressemeddelelsen betyder ændringen et skridt mod en mere traditionel ledelsesstruktur, som Mikael Goldschmidt ønsker for at styrke virksomheden i det lange perspektiv.

Den nyudnævnte viceadm. direktør har beskæftiget sig med administration og forvaltning af fast ejendom i mere end 30 år, og har siden 2016 siddet på posten som direktør i M. Goldschmidt Ejendomme.

Mikael Goldschmidt fortsætter som bestyrelsesformand for den samlede koncern med "det klare sigte at forberede sine to børn på, at de en dag skal indtage rollen som ansvarlige ejere af den koncern, som Mikael Goldschmidt stiftede i 1979," lyder det i pressemeddelelsen.

Generationsskifte hos Mikael Goldschmidt – hidtidig kronprins bliver ny topchef 

M. Goldschmidt-selskab gør klar til børsnotering

Goldschmidt må se bundlinjen skrumpe 

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier