EjendomsWatch

Internationale sværvægtere skyder milliarder i Nreps klimafond

Kæmpekoncerner som BMW, Toyota, og Credit Suisse har skudt penge i klimafonden 2150, som Nrep står bag. Og der har været kamp om pladsen.

"Målet har ikke bare været at få penge. Målet har været at få investorer, som gør økosystemet mere værdifuldt," siger Mikkel Bülow-Lehnsby, stifter af Nrep. | Foto: 2150 / PR

Pengene vælter ind til den danske klimafond 2150, der med høj risiko forsøger at sætte turbo på udviklingen af nye teknologier til fremtidens CO2-neutrale storbyer. Det er bl.a tunge internationale spillere som BMW, Toyota, Novo Holdings, Credit Suisse og klimainvesteringsselskabet Nysnø under den norske oliefond, der tilsammen har fyldt fonden op med 2 mia. kr.

Den danske ejendomsinvestor Mikkel Bülow-Lehnsby, der som initiativtager lancerede fonden i februar i år, er glad for den massive opbakning. Men han er ikke overrasket.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier