EjendomsWatch

Nordicals formidler Odense-ejendomme til milliardhandel med logistik

I Blackstone-selskabet Mileways seneste milliardhandel i Danmark har Nordicals Odense formidlet ejendomme på 18.000 kvm. Fra mægleren lyder en klar opfordring til investorerne.

Logistikejendomme er i høj kurs over hele landet, så investorer bør bygge mere spekulativt, altså uden at have lejere på plads på forhånd, lyder det fra erhvervsmægler. | Foto: Pexels

Nordicals Odense har netop forestået salget af en større lager-/logistikportefølje på ca. 18.000 kvm beliggende i Højme i det sydvestlige Odense, oplyser erhvervsmægleren.

Der er tale om ejendomme, som indgår i den handel, som EjendomsWatch omtalte 21. september, hvor Blackstone-selskabet Mileway annoncerede, at man have overtaget i alt 16 logistikejendomme rundt i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier