EjendomsWatch

Logistiksektor fører an i positive forventninger til udlejningsmarkedet

Stemningen omkring udlejningsejendomme er god trods udsigten til et fortsat faldende totalafkast, viser ny forventningsundersøgelse fra Ejendomdanmark. Branchen er ifølge adm. direktør Jannick Nytoft "hurtigt kommet sig over coronachokket."

Jannick Nytoft, adm. direktør i brancheorganisationen Ejendomdanmark. | Foto: PR / Ejendomdanmark

Forventningens glæde præger ejendomsbranchens syn på udlejningsmarkedet i coronapandemiens slipstrøm. Ifølge en ny undersøgelse fra Ejendomdanmark favner optimismen samtlige sektorer, hvilket vil sige bolig og kontor såvel som detail og industri.

Inden for sidstnævnte kategori, der for blot fem år siden lå helt i bund, er det især logistikejendommene, der er bud efter, hvilket forklares med den stigende onlinehandel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier