EjendomsWatch

Pensionsselskaber har på et år investeret 72 milliarder i klimakampen

Danske pensionsselskaber har taget et stort skridt på vejen mod målet om at investere 350 mia. kr. i den grønne omstilling frem mod 2030. Klimavenlige ejendomsinvesteringer løber alene op i 48 mia. kr.

Direktøren for Forsikring & Pension, Kent Damsgaard, har en god nyhed med, når han tirsdag skal tale på konferencen Climate Investment Summit i København. Pensionsselskaberne er nemlig stærkt på vej mod at indfri branchens store klimaløfte. | Foto: Gregers Tycho

Mens analytikere advarer om en truende grøn boble, har de danske pensionsselskaber sat turbo på investeringer i alt fra vindmøller i Chile til solceller i Canada.

Hele 72 mia. kr. har de danske pensionsselskaber skudt i den grønne omstilling i perioden fra sommeren 2020 til sommeren 2021, viser nye tal fra brancheorganisationen Forsikring & Pension.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier