EjendomsWatch

Capital Investment-partner: "Vi har ikke talt med andre end Storebrand"

Jesper Damborg glæder sig over salget af Capital Investment til Storebrand Asset Management, der er "et perfekt match", fordi køber er veletableret i Norge og Sverige, men ikke har aktivitet inden for fast ejendom i Danmark. "Vi var ikke interesseret i at blive købt op af en private equity-fond," siger ejer og adm. direktør til EjendomsWatch.

"Vi var kun interesseret, hvis det var en industrispiller, som så det her som en langsigtet investering, så vi kunne udvikle os sammen," siger Jesper Damborg. | Foto: PR / Capital Investment

Jesper Damborg, adm. direktør og partner i Capital Investment, er i et opløftet humør, da EjendomsWatch fanger ham i telefonen. Det er ikke så underligt, når man tænker på, at han netop har solgt sit livsværk til norske Storebrand Asset Management for en halv milliard kroner.

"Storebrand er et perfekt match for os. De ville gerne købe selskabet, men de lader os drive det, som vi har gjort hidtil. Det er business as usual," siger Jesper Damborg, der fortsætter som adm. direktør i Capital Investment.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier