EjendomsWatch

Mette Seifert får topstilling i Deas

Den tidligere M7-chef erstatter adm. direktør for Deas Asset Management Benny Buchardt Andersen, der forlader selskabet helt.

Mette Seifert skifter til Deas efter at være stoppet hos M7 Real Estate. | Foto: PR / Deas

Endnu en stor, kvindelig ejendomsprofil slutter sig til ledelsen hos ejendomsforvalteren Deas.

Denne gang er det Mette Seifert, der i juni fratrådte som chef for kapitalforvalteren M7 Real Estate i Danmark og Norden. Hun tiltræder i en stilling som investeringsdirektør (CIO) i Deas Gruppen 30. august.

"Det er en spændende opgave, der rummer en unik mulighed for at være med til at sætte en retning og skabe resultater for kunder på nordisk plan," udtaler Mette Seifert i en pressemeddelelse.

Nyheden kommer en måned efter, at Deas fik ny topchef i form af en anden kvinde, den tidligere Patrizia-chef Rikke Lykke. Hun glæder sig over at have fået Mette Seifert "med på holdet."

"Hun er blandt de allerdygtigste inden for asset og investment management, kommer med internationale kompetencer og en virkelig stærk track record på det nordiske ejendomsmarked," udtaler Rikke Lykke.

Mette Seifert erstatter samtidig Benny Buchardt Andersen, der har været adm. direktør for Deas Asset Management siden 2018. Han fratræder nu selskabet.

"Jeg vil gerne takke Benny for hans store indsats med opbygningen af Deas Asset Management og et stærkt og ambitiøst team. Senest har han været del af det centrale team, der har realiseret vores indtræden på det nordiske marked med overtagelsen af Aberdeen Standard Investments nordiske ejendomsaktiviteter," udtaler Rikke Lykke.

Fyret direktør tog Deas Asset Management fra fem til 110 mand: "Det er jeg sgu stolt af" 

"Vi skal have bragt Deas på omgangshøjde med de førende ejendomsselskaber i Europa"

Deas-formand varsler flere opkøb: "Vi ønsker at fortsætte vores ekspansion" 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier