EjendomsWatch

Udlandsdansker vil være verdens største udbyder af ferieboliger

John Bengt Møller, der har milliardplaner på Møn, har købt to grunde, hvor han vil bygge to yderligere ferieparker, der ifølge ham selv vil gøre ham til "verdens største udbyder af ferieboliger." Projekterne overtager han fra tidligere ejere, som ikke har formået at realisere de store visioner.

John Bengt Møller har købt Auderødlejren ved Frederiksværk i Nordsjælland for et beløb "under 100 mio. kr." | Foto: Christian Andreasen

Den Monaco-baserede ejendomsinvestor John Bengt Møller har købt to enorme grundstykker i Nordsjælland og på Lolland. Planen er at bygge et imperium af ferieboliger.

Det fortæller udlandsdanskeren, der som beskrevet af EjendomsWatch sidste år allerede arbejder på en milliarddyr feriepark på Møn.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier