EjendomsWatch

Stormombrust Peter Norvig-selskab taget under rekonstruktion

Det Peter Norvig-ledede selskab B2B Property, som har været faretruende tæt på konkurs flere gange, er nu taget under rekonstruktion. Rekunstroktøren fortæller til EjendomsWatch, at en ekstern investor har skudt penge ind.

Peter Norvig ønsker ikke at udtale sig om rekonstruktionen men henviser til advokat Nicolai Dyhr. | Foto: Maria Zakora/Ritzau Scanpix

Tidligere i år blev B2B Property, som har ejendomshandleren Peter Nordvig som direktør, begæret konkurs, men begæringen blev senere trukket tilbage. Nu kan selskabet så måske øjne en redning, da det er taget under rekonstruktion. Det fremgik af Statstidende i sidste måned.

"Det er jo kort sagt fordi, at der er nogle kreditorer i selskabet, og de har tilkendegivet, at de gerne vil bakke op en fornuftig kreditorløsning. Jeg har vurderet, at der var en mulighed for, at vi kunne lave noget, der er fornuftigt, så derfor sagde jeg ja til den opgave," fortalte advokat Nicolai Dyhr, som er indsat som rekonstruktør, til EjendomsWatch, da det kom frem, at B2B Property var taget under rekonstruktion.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier