EjendomsWatch

Stormombrust Peter Norvig-selskab taget under rekonstruktion

Det Peter Norvig-ledede selskab B2B Property, som har været faretruende tæt på konkurs flere gange, er nu taget under rekonstruktion. Rekunstroktøren fortæller til EjendomsWatch, at en ekstern investor har skudt penge ind.

Peter Norvig ønsker ikke at udtale sig om rekonstruktionen men henviser til advokat Nicolai Dyhr. | Foto: Maria Zakora/Ritzau Scanpix

Tidligere i år blev B2B Property, som har ejendomshandleren Peter Nordvig som direktør, begæret konkurs, men begæringen blev senere trukket tilbage. Nu kan selskabet så måske øjne en redning, da det er taget under rekonstruktion. Det fremgik af Statstidende i sidste måned.

"Det er jo kort sagt fordi, at der er nogle kreditorer i selskabet, og de har tilkendegivet, at de gerne vil bakke op en fornuftig kreditorløsning. Jeg har vurderet, at der var en mulighed for, at vi kunne lave noget, der er fornuftigt, så derfor sagde jeg ja til den opgave," fortalte advokat Nicolai Dyhr, som er indsat som rekonstruktør, til EjendomsWatch, da det kom frem, at B2B Property var taget under rekonstruktion.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier