EjendomsWatch

Gefion-ejer siger farvel til Victoria Properties

Nyt navn og nye vedtægter skal bane vej for en aktieudvidelse, der skal skabe en ny fremtid for det børsnoterede ejendomsselskab. Udskældt aktieklasse opgives.

Victoria Properties kontrolleres af Gefion Group, der er ejet af Thomas Færch, som også sidder i bestyrelsen og er adm. direktør i Victoria Properties. | Foto: PR / Gefion Group

Hometown bliver det nye navn for børsnoterede Victoria Properties, hvis den kontrollerende ejer, Gefion Group, får sin vilje på en ekstraordinær generalforsamling 9. august.

Af indkaldelsen til generalforsamlingen fredag fremgår, at selskabet udover nyt navn også ønsker bemyndighelse til at kunne udvide aktiekapitalen med nominelt indtil 5 mia. kr. Det vil kraftigt kunne udvande Gefion Groups nuværende ejerandel på 69 pct., selvom nuværende aktionær vil få mulighed for at tegne aktier, såfremt de har pengene eller andet aktiv til det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier