EjendomsWatch

Konkurser og corona sender igen Gefion i minus – direktør forventer bedre tider

Gefion Group kommer for andet år i træk ud med tocifret milliontab på bundlinjen, hvilket ifølge projektudvikleren skyldes entreprenørkonkurser og coronapandemi. Direktør og medejer er dog overbevist om, at vinden er ved at vende for det hårdt trængte selskab, hvor soliditeten er yderligere forværret. (Opdateret)

Foto: Thomas Lekfeldt / Ritzau Scanpix

2020 blev endnu et underskudsgivende år for Gefion Group, der leverede et negativt resultat før skat på omkring 29 mio. kr. Det fremgår af en pressemeddelelse – og endnu ikke af et revideret regnskab – fra den københavnske ejendomsudvikler.

Det efterfølgende regnskab viser en negativ egenkapital eksklusive minoritetsinteresser på 71,5 mio. kr., trukket af, at den nederste bundlinje lyser rødt med 52 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier